2024-04-26 18:27

Cariera fabuloasă a Cristinei Neagu se apropie de final: “Ultimul Campionat European pentru mine”

 |  14:12
Cariera fabuloasă a Cristinei Neagu se apropie de final: “Ultimul Campionat European pentru mine”

Cristina Neagu (34 de ani) a anunțat astăzi că Europeanul din acest an a fost ultimul din cariera ei. Următorul Campionat European e programat în 2024, în Austria, Ungaria și Elveția. Ultimul turneu final din cariera Cristinei ar urma să fie Mondialul de anul viitor, organizat în Danemarca, Norvegia și Suedia.

„Ultimul Campionat European pentru mine. Nu s-a încheiat așa cum mi-aș fi dorit, dar am dat totul pe teren, așa cum fac de fiecare dată. Mulțumesc tuturor celor care sunteți mereu alături de mine, în zilele bune, dar mai ales în cele mai puțin bune!”, a transmis Cristina Neagu pe Facebook.

Jucătoarea de la CSM București, ajunsă la 34 de ani, a făcut anunțul după ce România a terminat competiția pe locul 12, în urma înfrângerii cu Germania, scor 28-32.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-11-17



Parerea ta...

BEBICA USA
17 Noi 2022

JENANT ARTICOLUL DIN PROSPORT SCRIS DE BALOSUL VICTOR CIUTACU .PINA NU DE MULT ASTA FACEA PARTE DIN BANDA BE MAFIOTI BECALI SERGHEI MIZIL . DE CIND A DEVENIT MAFIOTUL BALOS COMENTATOR DE HANDBAL ? NU E NICI UN LOC LA JILAVE PENTRU GUNOIUL ASTA SOCIAL ?
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE