2024-05-03 18:03

Benny Adegbuyi și soția sa, implicați într-un ACCIDENT GRAV

 |  16:54
Benny Adegbuyi și soția sa, implicați într-un ACCIDENT GRAV

Benny Adegbuyi, cel mai bine cotat luptător român de kickboxing și soția sa au fost implicați într-un accident rutier grav pe autostrada A2. La ora 8:00 a fost făcută o sesizare prin apel la 112 cu privire la un accident care s-a produs pe autostrada A2, la km 138, pe sensul către Constanța.

Cei doi se îndreptau către o competiție de kickboxing care se va desfășura la Tuzla, județul Constanța.

Șoferul conducea cu o viteză de 200 km/h, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un parapet. Conform informațiilor recente, șoferul a intrat în parapet pentru a evita o altă mașină.

În accident au fost implicate doua mașini și patru persoane, printre care Benny Adegbuyi, luptătorul român de kickboxing, soția sa și un copil.

La fața locului a fost trimis si un echipaj SAJ Ialomița.

Există o dezbatere cu privire la cine se afla la volan în momentul accidentului, deoarece unele surse indică faptul că soția luptătorului conducea, în timp ce altele susțin că Benny Adegbuyi era la volan, potrivit Antena 3.

Este important de menționat că ambii pasageri din mașină, respectiv luptătorul și soția sa, sunt în afara oricărui pericol și că starea de sănătate a soției sale este relativ bună, cu leziuni la nivelul unei mâini.

Soția luptătorului a fost transportată la Spitalul Municipal ”Anghel Saligny” Fetești.

Kickboxerul a povestit, după accident, cum s-au petrecut lucrurile și afirmă că a fost la un pas de tragedie.

"Astăzi, mergeam cu echipa de la Benny Fight Academy spre Constanța, acolo unde o parte dintre elevi participau la un interclub. Pe A2, la km 138, în timp ce circulam regulamentar pe banda 2, o mașină de pe banda 1 a intrat brusc în fața mea, iar eu, pentru a evita coliziunea, am tras de volan și am acroșat parapetul, care ulterior ne-a aruncat pe cealaltă parte a drumului.

Mașina este daună totală, dar cel mai important este că toți care eram în mașină suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu. Soția mea Elena are doar o mică problemă la mână și am preferat să facem investigații suplimentare.

Am fost la un pas de tragedie, iar mesajul meu este să aveți grijă la volan pentru că neatenția, chiar și pentru o singură clipă, vă poate costa viața atât pe voi, cât și pe cei dragi.", a declarat Benny Adegbuyi, pentru GSP.ro.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-04-08



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE