2024-05-05 13:11

VIDEO Vedeta zilei la Londra. Motanul Larry a APĂRAT reședința premierului Marii Britanii

 |  16:45
VIDEO Vedeta zilei la Londra. Motanul Larry a APĂRAT reședința premierului Marii Britanii

Larry, cel mai faimos motan din Marea Britanie, care locuiește de 11 ani la Downing Street nr. 10, a fost filmat gonind o vulpe din fața reședinței premierilor britanici, scrie The Guardian.

În filmare, Larry este surprins în timp ce pândește o vulpe care a ajuns pe faimoasa stradă din Londra. Pe măsură ce Larry se apropie, vulpea se retrage, iar la un moment dat se ascunde într-un tufiș. Motanul își ia avânt și se lansează în tufiș, iar vulpea speriată o ia la fugă cu Larry după ea. După ce a gonit intrusul de pe stradă, Larry abandonează urmărirea.

Larry locuiește la Downing Street 10 din 1 februarie 2011 și este prima pisică care a primit titlul oficial de prinzător șef de șoareci. Motanul a fost adus de la adăpostul de animale Battersea tocmai datorită calităților sale de a prinde șoareci.

"Larry își petrece zilele întâmpinând oaspeții, inspectând sistemele de securitate și testând calitățile mobilierului privind dormitul", se arată pe site-ul Downing Street. "Responsabilitățile sale zilnice includ și găsirea unei soluții pentru populația de șoareci din reședința".


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-10-11

GALERIE MEDIA




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE