2024-05-07 08:22

Un nou FAKE-NEWS, demontat de autorități: ”Armata infectează poporul cu mașini speciale!”

 |  20:16
Un nou FAKE-NEWS, demontat de autorități: ”Armata infectează poporul cu mașini speciale!”

Platforma națională de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19 a transmis un avertisment cu privire la o informație falsă care circulă pe internet. Este vorba despre un videoclip în care mai multe mașini militare degajă un fum pentru infectarea poporului.

Materialul video a strâns mii de aprecieri și a fost distribuit de peste 110 mii de persoane. RO Vaccinare atenționează cu privire la veridicitatea informațiilor propagate în spațiul virtual.

Conform informației vehiculate pe Facebook, mai multe mașini militare sunt folosite cu scopul de a infecta populația. Acestea ar degaja un fum menit să contamineze oamenii cu noua tulpină a coronavirusului.

„O nouă bazaconie cu peste 110 mii de distribuiri: Armata infectează poporul cu mașini speciale! FALS! Un clip publicat de o persoană care promovează constant informații false a fost preluat de peste 110 mii de utilizatori. În clip sunt prezentate mai multe mașini militare care degajă un fum pentru mascarea terenului”, este mesajul transmis pe pagina de Facebook RO Vaccinare.

Mașinile din clip sunt autospeciale de fumizare folosite pentru mascarea cu aerosoli a câmpului de luptă.

Încă de la izbucnirea pandemiei, spațiul virtual a fost împânzit de fel și fel de informații false despre Covid-19. Cel mai cunoscut caz este acela al persoanelor care primesc bani de la spitale pentru ca rudele lor decedate să fie consemnate ca victime Covid-19.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-02-01



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE