2024-05-06 12:49

ROMÂNUL care a compus imnul Cupei Mondiale de Fotbal din Qatar

 |  16:32
ROMÂNUL care a compus imnul Cupei Mondiale de Fotbal din Qatar

Un român a compus imnul Cupei Mondiale de Fotbal din Qatar. Timp de două luni, Tudor Monroe, un braşovean de 24 de ani, s-a gândit care ar fi cele mai potrivite acorduri pentru piesa reprezentativă a competiţiei FIFA. Melodia are influenţe afro şi este cântată de unul dintre cei mai influenţi interpreţi din Orientul Mijlociu.

Un stadion întreg şi milioane de oameni vor dansa pe melodia compusă de Tudor pentru cea mai mare competiţie sportivă din lume. Tânărul producător muzical a fost angajat de FIFA pentru a compune imnul oficial.

Au fost mai multe versiuni ale piesei și treisprezecea s-a dovedit cu noroc. Tudor şi Wegz au lucrat împreună în studio-uri din Londra şi Dubai pentru a compune şi înregistra melodiei. 

”Mesajul este foarte mult despre fotbal, e vorba despre competiție fairplay, magia jocului, pe asta se bazează piesa. Clipul a fost filmat în Qatar, s-a făcut în patru zile clipul ” a explicat Tudor Monroe, producător muzical pentru Observator

Tudor a moştenit pasiunea pentru muzică de la tatăl său. A început să producă piese de la 14 ani, iar acum este stabilit la Londra. 

Melodia românului va intra în galeria selectă a imnurilor compuse special pentru Campionatul Mondial. Shakira, Ricky Martin şi Jennifer Lopez sunt printre artiştii care au cântat imnurile competiţiilor FIFA de-a lungul anilor. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-12-18



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE