2024-05-06 05:25

O nouă funcție pentru șoferi în aplicația Waze

 |  23:19
O nouă funcție pentru șoferi în aplicația Waze

Waze, una dintre cele mai folosite aplicații cu beneficii pentru șoferi, aduce noi funcții pentru conducătorii auto. Șoferii vor putea raporta radarele și filtrele poliției fără a mai fi nevoie să folosească telefonul.

Waze-ul este o aplicație foarte cunoscută de șoferi datorită funcției de raportare. Funcția le arată șoferilor dacă sunt accidente, dacă traficul este aglomerat, dacă sunt controale ale poliției sau dacă există pericole pe drum.

Prin intermediul aplicației, șoferii pot să afle starea traseului pe care urmează să-l parcurgă. Aceștia pot vedea dacă sunt ambuteiaje, accidente, controale ale poliției, însă acest lucru implică utilizarea telefonului în timpul condusului, lucru care este neregulamentar.

Compania promite utilizatorilor că aceștia vor putea obține informații despre traseul pe care urmează să-l parcurgă fără a mai utiliza telefonul în timpul condusului, conform evz.ro.

Pentru a reduce numărul accidentelor rutiere, Waze va accepta blocajele de trafic, controalele radarelor și accidentele în rapoarte rapide.

Data la care se vor produce schimbările nu este cunoscută.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-12-17



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE