2024-05-08 03:47

Marile magazine au stabilit data pentru Black Friday 2022. Ce OFERTE se pregătesc

 |  22:46
Marile magazine au stabilit data pentru Black Friday 2022. Ce OFERTE se pregătesc

Black Friday 2022 este cel mai mare eveniment de shopping din an. În România acesta se organizează în fiecare an în noiembrie, iar data este stabilită de marii jucători de pe piață.

Marile magazine online din România își stabilesc, fiecare, ziua sau perioada în care organizează Black Friday. Unii retaileri aleg să păstreze tradiția americană și să țină Black Friday într-o singură vineri, alte magazine încep campania de reduceri dinainte și o țin timp de o săptămână, sau chiar mai mult. 

eMag, cel mai mare site de vânzări cu amănuntul din România, este de obicei și jucătorul care dă tonul reducerilor de Black Friday.

Anul acesta, eMag a anunțat că Black Friday 2022 va fi organizat pe 11 noiembrie. Startul reducerilor va fi dat în cursul dimineții și vor fi oferte pe tot parcursul zilei de vineri. 

Anul acesta, Flanco a anunțat că va avea o campanie de Black Friday care se întinde pe șase săptămâni.

Pe site-ul oficial al magazinului Flanco se anunță că, în 2022, Black Friday se va organiza în perioada 21 octombrie – 30 noiembrie. 

Pentru 2022, Flanco anunță stocuri extinse de produse aflate la reducere din toate categoriile și promite oferte la un milion de produse.

Până la publicarea acestei știri, Altex, unul dintre marii retaileri din România, nu a făcut niciun fel de anunț cu privire la data la care dă drumul la Black Friday 2022. 

La rubrica Black Friday de pe altex.ro se arată că „Altex continuă tradiția în fiecare an și le oferă clienților săi cele mai bune reduceri, în fiecare sezon, nu doar în luna noiembrie. Considerăm că o experiență completă de shopping, nu trebuie să se desfășoare doar într-o singură zi pe an. Îți oferim cele mai bune oferte, reduceri reale, ca tu să te bucuri de produsele tale preferate tot timpul anului. Astfel, Black Friday sau „Vinerea Neagră” se desfășoară pe parcursul mai multor zile, în care ai parte de cele mai bune reduceri, disponibile atât online, cât și în magazine”.

Fashion Days este un produs al eMag, prin urmare este de aşteptat să organizeze Black Friday 2022 în aceeași zi, 11 noiembrie. 

About You, unul dintre marile magazine online de fashion de pe piața din România, anunță că va organiza Black Friday 2022 în intervalul 10-12 noiembrie.

Answear.ro, un alt retailer de fashion important din România, anunță că va lansa reducerile de Black Friday 2022 tot pe 11 noiembrie. Potrivit site-ului oficial, Vinerea Neagră de anul acesta va veni cu reduceri de până la 70% și va propune aproape 120.000 de produse cu prețuri reduse. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-10-20



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE