2024-04-27 07:27

LUNĂ ALBASTRĂ pe 22 august 2021. Ce spun astrologii

 |  15:32
LUNĂ ALBASTRĂ pe 22 august 2021. Ce spun astrologii

Luna albastră 22 august 2021. Fenomenul de Luna albastră, de fapt, nu există propriu-zis din punct de vedere astrologic, însă prin mişcările care au loc se pot pune lucrurile în mişcare, spune astrologul Cristina Demetrescu.

"Fenomenul astrologic din această noapte este unul destul de puternic şi important, pentru că Luna a făcut conjuncţie cu Saturn pe data de 20 şi în această seară, 22 august, face conjuncţie cu Jupiter, ceea ce reprezintă două planete sociale care pot pune lucrurile în mişcare la nivel mondial.

Practic, în această seară, Luna face conjuncţie cu cea mai bună dintre planete, este şi un spectacol pe cer, pentru că Jupiter şi Saturn se află la cea mai înaltă intensitate de luminozitate", a explicat astrologul Cristina Demetrescu, duminică, la Antena 3.

În plus, din punct de vedere astrologic, Demetrescu spune că acest fenomen de Lună albastră nici nu există propriu-zis.

Luna albastră 22 august 2021, un fenomen care nu există, spune Demetrescu

"Fenomenul de Lună albastră nu există propriu-zis din punct de vedere astrologic. El este similar unei expresii româneşti, "din an în Paşte", adică apare foarte rar. 

În plus, ea nu este neapărat albastră. Este, într-adevăr, plină, este foarte frumoasă şi apare într-un sezon atunci când, cum ar fi cel de vară, se formează a patra lună plină, pentru că sunt trei luni într-un sezon.

Mai important este fenomenul astrologic, pentru că în seara aceasta avem un aspect pozitiv, pentru că Jupiter este o planetă bună, dar este şi amplificatorie vizavi de tot felul de lucruri pe care noi ne dorim să le facem şi avem nevoie de mai multă energie, ca să putem gândi şi să atragem asupra noastră această energie puternică ce se formează în această seară", susţine astrologul.

Luna albastră 22 august 2021, trecem din Leu în Fecioară

"În plus, se schimbă şi zodia, trecem din Leu în Fecioară. În ultima perioadă, Leul a aranjat planetele destul de câş, aşa, în cruce şi au tot fost tot felul de probleme. Acum e mai bine şi mai relaxant că Soarele intrând în Fecioară, se mai desprind aceste aspecte care generează fenomene puternice la nivel mondial.

Este adevărat că, în perioada următoare, cu Soarele în Fecioară, oamenii trebuie să se preocupe mai mult de psihicul lor, de sănătatea lor şi să dea atenţie mai mare unor lucruri care nu sunt în regulă.

Fecioara este o zodie analitică şi avem posibilitatea să vedem mai cu de-amănuntul ce nu funcţionează şi în mod special m-aş referi la sănătate", atenţionează Cristina Demetrescu.

Luna albastră 22 august 2021. Luna albastră are o influenţă deosebită asupra comportamentului şi a sufletului, venind cu schimbări şi un val de energii pentru toate zodiile.

"Mai ales când e Lună plină, tot cercul de 360 de grade e ca o minge cu cifre şi sfaturi, decizii finale pe care trebuie să le luăm. Şi luna aceasta apare atunci când trebuie, nu e nimic întâmplător.

Luna albastră este acum în Vărsător, unde sunt mintoşii, inteligenţii, unde se fac analize, se fac şi se desfac prietenii şi se aminteşte de toate nevoile noastre. 

Este un fel de sinteză a tuturor lucrurilor, pentru că avem nevoie de iubire, înţelegere. Poate apărea trădarea sau înşelarea şi atunci poţi să iei decizii ca să-ţi faci viaţa mai frumoasă, pentru că e Lună plină şi Universul îţi dă nişte indicatori", a explicat numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Luna albastră 22 august 2021. Mihai Voropchievici: "Vine cu lucruri benefice pentru noi toţi"

Luna albastră este un fenomen astronomic rar care va avea loc duminică, pe 22 august, şi incită curiozitatea multor oameni, venind cu lucruri benefice, spune numerologul Mihai Voropchievici.

Este a doua Lună plină sau Super luna în Vărsător şi este cunoscută şi sub numele de Blue Moon (Luna albastră). 

"Este un fenomen care, de obicei, incintă curiozitatea şi prezintă interes din punct de vedere astrologic", spune Voropchievici.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-08-22



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE