2024-04-27 06:18

Ivan Patzaichin, condus pe ULTIMUL DRUM, cu onoruri militare

 |  14:45
Ivan Patzaichin, condus pe ULTIMUL DRUM, cu onoruri militare

Omagiu impresionant, funeralii cu onoruri militare pentru marele campion Ivan Patzaichin la clubul Dinamo. Sicriul cu trupul marelui campion al României a plecat marți, la ora 14:00, spre cimitirul Bellu din Capitală, acolo unde Ivan Patzaichin îşi va dormi somnul de veci.

"Dumnezeu să-l odihnească nu ne așteptăm să se întâmple asta. Din ce am văzut lumea l-a iubit, nu știu dacă știa, nu cred.", a spus Ioan Andone, fost fotbalist și apoi antrenor la Dinamo.

La 13:05, a început slujba religioasă în memoria fostului mare campion, care a avut loc la sediul clubului Dinamo. La acea oră, la slujbă participau în jur de 200 de persoane.

Trupul neînsuflețit al marelui campion a fost depus luni la clubul CS Dinamo, iar marți au fost programate funeraliile și înmormântarea.

Marți, la ora 14:00, cortegiul a plecat spre cimitirul Bellu, pe traseul: CS Dinamo - Șos. Ștefan cel Mare - Calea Dorobanților - Bd. Dacia - Piața Romană - Bd. Magheru - Bd. Dimitrie Cantemir - Calea Șerban Vodă - Piața Eroii Revoluției - Cimitirul Bellu, potrivit Antena 3.

La ora 13:00, la sediul CS Dinamo din șoseaua "Ștefan cel Mare" numărul 7-9 erau aproximativ 200 de oameni.

Ivan Patzaichin s-a stins duminică, în secția de Oncologie a Spitalului Elias. În ultimele zile, starea acestuia s-a agravat, potrivit medicilor.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-07



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE