2024-04-26 19:05

Ce a apărut pe contul de Instagram al lui McAfee, după presupusa lui SINUCIDERE

 |  23:46
Ce a apărut pe contul de Instagram al lui McAfee, după presupusa lui SINUCIDERE

Moartea lui John McAfee într-o închisoare din Spania a pornit mai multe teorii ale conspiraţiei, după ce pe pagina sa de Instagram a apărut o fotografie cu litera Q la scurt timp după deces.

Litera Q face, aparent, referire la gruparea QAnon, spun conspiraţioniştii, care mai afirmă şi că acum opt luni, McAfee a spus că el nu se va sinucide niciodată ca Jeffrey Epstein. 

"Sunt mulţumit aici, am prieteni, mâncarea este bună, totul e ok. Să ştiţi că dacă mă spânzur vreodată, a la Epstein, nu va fi din vina mea", a scris pe Twitter în octombrie 2020 McAfee.

Şi moartea lui Epstein este înconjurată de mai multe teorii ale conspiraţiei, care spun că de fapt acesta nu s-ar fi sinucis, ci ar fi fost ucis. 

"Primesc mesaje subtile de la oficiali americani care îmi spun că vin după mine şi că mă vor sinucide. Mi-am făcut un tatuaj. Dacă mă voi sinucide, să ştiţi că de fapt nu am făcut-o. Am fost ucis", spunea atunci McAfee., potrivit NY Post.

În ceea ce priveşte litera Q postată pe Instagram, nu se ştie încă cine a avut acces la contul acestuia. 

El a arătat chiar un tatuaj, citind „whackd”, pe care utilizatorii Twitter au început să-l transforme într-un hashtag, împreună cu #McAfeeDidntKillHimself, la scurt timp după ce a fost anunțată moartea sa.

Moartea lui McAfee i-a determinat pe critici să critice sistemul judiciar al SUA și iminenta sa extrădare în SUA, citeaza Antena 3.ro.

„Europa nu ar trebui să-i extrădeze pe cei acuzați de infracțiuni non-violente către un sistem judiciar atât de nedrept – și un sistem penitenciar atât de crud – încât inculpații nativi ar muri mai degrabă decât să devină supuși acestuia”, a scris pe Twitter Edward Snowden, el însuși fugar din SUA după ce a dezvăluit supravegherea în masă a Agenției Naționale de Securitate.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-25



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE