2024-05-06 03:57

Cățelușa Jandarmeriei Bacău a ieșit la PENSIE și acum își caută o familie

 |  15:00
Cățelușa Jandarmeriei Bacău a ieșit la PENSIE și acum își caută o familie

Ogepa a fost timp de 11 ani câinele Jandarmeriei Bacău, iar în tot acest timp a luat parte la foarte multe misiuni. Din cauza vârstei, cariera ei militară s-a încheiat. Ieșită la pensie, cățelușa își caută acum o familie.

„În pragul sărbătorilor, cățelușa Ogepa își caută un nou cămin. De 11 ani, casa ei a fost la Inspectoratul de Jandarmi Județean Bacău, iar prietenii ei au fost colegii noștri. Acum, Ogepa are nevoie de o nouă casă și noi prieteni care să îi poarte de grijă și să îi ofere dragostea lor. De-a lungul carierei ei militare, Ogepa a avut trei conductori care i-au oferit lecții de dresaj și alături de care și-a desfășurat activitatea. A participat la numeroase misiuni, fiind chiar în fruntea blocului de defilare de Ziua Națională sau de Ziua Jandarmeriei. Este jucăușă, răspunde comenzilor și își oferă întreaga prietenie, mai ales atunci când simte că e iubită. Din cauza vârstei ei, Ogepa nu mai îndeplinește condițiile necesare pentru a putea participa la misiuni. Suntem nevoiți să ne despărțim de ea, dar avem convingerea că prietena noastră își va găsi un cămin cald și va fi cel mai frumos dar de Crăciun pentru cineva care își dorește un prieten devotat”, anunță Inspectoratul de Jandarmi Județean Bacău.

Cei care doresc să-i ofere cățelușei un cămin pot contacta Jandarmeria Bacău, de luni până vineri, între orele 08.00 și 16.00, la telefon 0234.543.131 sau pe adresa de e-mail relatiipublice@jandarmeriabacau.ro.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-12-22



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE