2024-05-08 19:28

Bucharest Marathon și Bucharest Half Marathon se organizează în 2021 doar pentru cei VACCINAȚI

 |  15:38
Bucharest Marathon și Bucharest Half Marathon se organizează în 2021 doar pentru cei VACCINAȚI

Organizatorii Bucharest Running Club informează că, după analizarea situaţiei sanitare actuale şi evaluarea tuturor scenariilor, pot anunţa datele competiţiilor pe care le vor desfășura în acest an.

Astfel, Capitala va putea găzdui în condiţii de siguranţă Bucharest Half Marathon, în perioada 4-5 septembrie şi Bucharest Marathon, în perioada 30-31 octombrie. Accesul alergătorilor se va face doar în baza certificatului de vaccinare (rapelul, după caz, trebuie să fi fost administrat cu minimum 10 zile înainte de data cursei), cu o limită de 10.000 de participanţi.

Anul trecut, Bucharest Marathon şi semimamratonul de la Bucureşti nu s-au desfăşurat din cauza pandemiei de coronavirus.

"Suntem în permanentă comunicare cu factorii de decizie şi cu autorităţile naţionale din domeniul sănătăţii publice şi pe măsură ce la nivel naţional se atinge ţinta de vaccinare pentru luna în curs, se va reanaliza numărul optim de alergători ce ar putea participa, respectând toate normele de siguranţă sanitară", a declarat Valeria Răcilă van Groningen, preşedintele Bucharest Runnning Club.

Înscrierile pentru evenimentele Bucharest Running Club 2021 se vor deschide în 21 mai. Toate înscrierile efectuate până în acest moment rămân în continuare valabile, alergătorii care au ales acest lucru fiind automat transferaţi pentru ediţiile din acest an. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-08-04



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE