2024-04-26 16:37

Ambasadorul Israelului, scrisoare către Patriarhul Daniel după atacul asupra Bisericii Ortodoxe Române de la Ierusalim

 |  12:31
Ambasadorul Israelului, scrisoare către Patriarhul Daniel după atacul asupra Bisericii Ortodoxe Române de la Ierusalim

Ambasadorul Israelului la Bucureşti i-a trimis o scrisoare Patriarhului Daniel după atacul asupra Bisericii Ortodoxe Române de la Ierusalim, în care își exprimă regretul faţă de acest incident regretabil. Ambasadorul David Saranga a dat aigurări că autorii vor ajunge în faţa justiţiei şi că autorităţile israeliene vor suporrta costul pagubelor produse.

”În numele meu şi al Guvernului israelian îmi exprim consternarea faţă de atacul îngrozitor comis împotriva Bisericii Ortodoxe Române de la Ierusalim. Condamnăm cu fermitate acest act teribil şi vă asigurăm că autorii gestului incalificabil  vor ajunge cât mai repede în faţa justiţiei pentur a fi pedepsiţi (...) Astfel de acte de ură nu reflectă spiritul poporului evreu şi nu vor fi tolerate nici de autorităţi şi nici de societatea israeliană”, afirmă ambasadorul.

Biserica Ortodoxă Română din Ierusalim a fost joi, ţinta unui atac al unui extremist israelian. Camerele de supraveghere îl arată pe atacator încercând să spargă o uşă cu un bolovan şi distrugând o încuietoare.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-06



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE