2024-05-06 18:09

Alexandru Arșinel, INTERNAT într-un cămin de bătrâni

 |  18:16
Alexandru Arșinel, INTERNAT într-un cămin de bătrâni

Fiul cel mic al lui Alexandru Arșinel, Cristian, a mărturisit că tatăl său a fost internat recent într-un cămin de lângă Capitală, specializat pe probleme locomotorii, asta pentru că îndrăgitul actor a slăbit foarte mult și nu se mai poate deplasa.

În ultima perioadă, starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel s-a agravat de la o zi la alta. Ajuns la 83 de ani, acesta s-a confruntat cu mai multe probleme medicale, totul culminând intervenţie chirurgicală la sfârşitul anului trecut, atunci când i s-a montat un stent la inimă, la un spital privat din București. De atunci, Arșinel abia se mai putea mișca, timpul petrecându-l mai mult în pat.

"L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile la un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucurestiului. Tata are niste escare la călcâie și nu se mai poate deplasa. Am decis că e mai bine așa pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor. Mental, tata e bine, recunoaște lumea din jur și vorbește. Însă nu mai glumește ca pe vremuri. Nu știm cât va rămâne internat, cât va fi necesar pentru recuperarea sa. Mama a rămas acasă!”, a declarat Cristian Arșinel pentru impact.ro, adăugând că decizia a fost luată cu acordul părinților săi.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-07-20



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE