2024-05-10 04:15

VESTE excelentă pentru turiștii care își petrec REVELIONUL pe Valea Prahovei

 |  15:35
VESTE excelentă pentru turiștii care își petrec REVELIONUL pe Valea Prahovei

Indicele de infectare cu noul coronavirus raportat la o mie de locuitori a scăzut sub 3 la mie în staţiunile Azuga, Buşteni şi Sinaia, de pe Valea Prahovei. Astfel, turiștii care vor petrece Revelionul în această zonă vor avea acces în restaurantele şi cafenelele din spaţiile interioare, precum şi a cinematografelor, a instituţiilor de spectacole şi a operatorilor din domeniul jocurilor de noroc, care vor putea funcționa la 30% din capacitate. Rămâne însă obligatorie purtarea măştii de protecţie în spaţiile publice.

Oraşele şi comunele din Prahova unde indicele de infectare este de sub trei la mie sunt: Ploieşti, Câmpina, Azuga, Băicoi, Boldeşti Scăeni, Buşteni, Sinaia, Adunaţi, Ariceştii Rahtivani, Băneşti, Bărcăneşti, Blejoi, Brazi, Brebu, Bucov, Cărbuneşti, Cornu, Gherghiţa, Gorgota, Lapoş, Măneşti, Olari, Păuleşti, Poienarii Burchii, Poseşti, Puchenii Mari, Sălciile, Scorţeni, Târgşoru Vechi, Telega, Valea Călugărească.

În aceste localităţi rata de infectare depăşeşte însă 1,5 la o mie de locuitori, iar în aceste condiţii Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat, luni, o hotărâre care prevede menţinerea măsurilor restrictive care se aplică, potrivit actelor normative în vigoare localităţilor unde se înregistrează mai multe de 1,5 infectări la mie.

Astfel, în aceste oraşe şi comune rămâne obligatorie purtarea măştii de protecţie în spaţiile publice. În schimb, va fi permisă activitatea restaurantelor şi cafenelelor din spaţiile interioare, precum şi a cinematografelor, a instituţiilor de spectacole şi a operatorilor din domeniul jocurilor de noroc, la 30% din capacitate.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-12-28



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE