2024-04-27 02:14

URS pe pârtia unei stațiuni montane

 |  16:40
URS pe pârtia unei stațiuni montane

Un urs şi-a făcut apariţia marţi la prânz pe pârtia Subteleferic din staţiunea Predeal. Animalul, deloc micuț, a traversat locația și a intrat în pădure. Din fericire, în acel moment pe acea porțiune de pârtie nu se aflau turiști, scrie News.ro.

Ursul a fost filmat de către turişti care la acel moment se aflau în telescaun. Alertați, jandarmii au ajuns, însă animalul nu a mai fost de găsit.

”Apelul a venit din partea unei persoane care se afla în teleschi şi ne-a relatat că nu erau alte persoane în apropiere (care să fie în pericol), iar ursul a traversat pârtia. Echipajul nostru a ajuns în aproximativ 2-3 minute la locul respectiv, erau în apropiere, la un eveniment sportiv. Colegii noştri nu au mai găsit ursul în locul respectiv şi au verificat împrejurimile, dar nu l-au observat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Braşov, Ion Zaharia, care a mai precizat că jandarmii au sesizat instituţiile abilitate pentru relocarea animalului.

La sfârşitul lunii ianuarie, un urs a alergat un schior pe pârtie, tot la Predeal. Atunci animalul a fost capturat şi relocat într-o pădure din judeţul Bihor.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-09



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE