2024-04-26 12:54

Unde a fost GĂSIT copilul de 3 ani din Covasna, căutat timp de 15 ore

 |  14:42
Unde a fost GĂSIT copilul de 3 ani din Covasna, căutat timp de 15 ore

A fost alertă în Covasna după ce un copil în vârstă de 3 ani a dispărut în cursul zilei de luni într-o pădure din apropierea localităţii Hetea. Copilul a fost căutat de mai multe echipe de salvare.

Copilul a fost găsit pe raza localității Araci, din județul Covasna, la aproximativ 1 km de casă. Din primele informații micuțul se află într-o stare bună de sănătate, a anunțat Radu Stroe, purtătorul de cuvânt al IJP Covasna, în direct la Antena 3.

Peste 100 de persoane l-au căutat pe minor în cursul serii de luni, fără niciun rezultat, iar acţiunea a fost reluată marţi dimineaţă, potrivit presei locale

Micuțul Vasile Bogdan Coșcodar, în vârstă de 3 ani, din comuna Vâlcele, sat Hetea, a dispărut din fața casei sale, iar până în prezent nu se cunosc alte date care să conducă la localizarea acestuia.

"În seara zilei de 4 ianuarie, pompierii au fost solicitaţi pentru căutarea unui minor dispărut în pădurea din zona localităţii Hetea. În urma solicitării s-au format echipe de căutare-salvare, astfel că peste 100 de pompieri militari din cadrul ISU Covasna şi ISU Braşov, poliţişti, jandarmi, salvatori montani din cadrul Serviciului Public Salvamont Covasna, voluntari din cadrul ASV România şi cetăţeni au cercetat pădurea în căutarea minorului de 3 ani. Acţiunile de căutare au fost sistate după 5 ore şi au fost reluate în această dimineaţă", au menţionat reprezentanţii ISU Covasna.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-05



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE