2024-05-09 01:29

Un puști cu doar patru clase a SPART site-ul Poliției Locale Ploiești. Nu este la prima ispravă

 |  19:01
Un puști cu doar patru clase a SPART site-ul Poliției Locale Ploiești. Nu este la prima ispravă

A terminat doar patru clase, dar a pus pe jar autorităţile din două oraşe. Un puşti a reuşit, de unul singur, să spargă site-ul Poliţiei Locale Ploieşti. Micul hacker nu este însă la prima ispravă de acest fel. În urmă cu câţiva ani, i-a căzut victimă site-ul Consiliului Judeţean Cluj.

Poliţiştii şi procurorii de la Crimă organizată din Prahova au stabilit faptul că acest băiat, de unul singur, a reușit să spargă site-ul Poliţiei Locale din Ploieşti.

S-a şi lăudat cu acest lucru în faţa cunoscuţilor, a înlocuit acolo informaţii oficiale cu afirmaţii cu caracter obscen, chiar a postat unele clipuri cu caracter obscen pe portalul poliţiei locale din Ploieşti.

Băiatul este aceeaşi pesoană care în mai 2021, pe vremea când era minor a spart site-ul Consiliului Judeţean Cluj. Acolo a făcut o copie a site-ului, a sustras nişte informaţii confidenţiale şi ar fi cerut răscumpărare pentru ca aceste informaţii confidenţiale să nu fie făcute publice.

Anchetatorii au stabilit că băiatul este din Sibiu, dar este domiciliat în Franţa. Relevant în acest caz este faptul că întreaga operaţiune a fost deconspirată de cunoscuţi ai acestui infractor, oameni pe care dorea să îi coopteze în spargerea şi a altor site-uri de instituţii din România, conform Observator


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-11-16



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE