2024-04-26 15:08

Turmă de mistreți lângă o școală generală

 |  17:22
Turmă de mistreți lângă o școală generală

O turmă de şapte mistreţi a apărut și-a făcut apariția joi după-amiază în zona școlii generale Frumuşelul din comuna băcăuană Glăvăneşti. Speriați, profesorii unităţii de învăţământ au solicitat sprijinul jandarmilor, deoarece elevii se aflau în clase și urmau să plece spre case.

Jandarmii băcăuani au intervenit, gonind animalele sălbatice cu ajutorul semnalelor acustice şi luminoase de pe autovehiculele de serviciu, potrivit News.ro.

"Jandarmii băcăuani au intervenit în timp scurt şi au izolat un perimetru de siguranţă, anunţând cetăţenii din apropiere despre pericolul potenţial reprezentat de prezenţa mistreţilor, după care au folosit semnalele acustice şi luminoase de pe autovehiculele de serviciu pentru îndepărtarea animalelor sălbatice din zona şcolii” , a transmis Jandarmeria.

Animalele sălbatice pot constitui un risc pentru siguranţa personală şi a recomandat cetăţenilor să nu se apropie pentru a face fotografii cu acestea sau pentru a le hrăni, să îşi păstreze calmul şi să se îndepărteze de zona respectivă.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-18



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE