2024-04-27 04:41

TURCIA: salvatorii români au săpat un tunel timp de 20 de ore pentru A SALVA un copil

 |  17:18
TURCIA: salvatorii români au săpat un tunel timp de 20 de ore pentru A SALVA un copil

Salvatorii români aflaţi în Turcia au reuşit să scoată de sub dărâmături, până în prezent, patru persoane, printre care şi un copil de 16 ani.

Baiatul era blocat sub dărâmături în orașul Antakya, iar salvatorii români au săpat un tunel pentru a ajunge la el. Cu ajutorul unui excavator, care a susținut partea superioară a construcției ca să nu se prăbușească, echipa a reușit să ajungă la victimă. 

"Misiunea echipei de salvatori români în Turcia, continuă! Patru persoane salvate de echipa mixtă de sprijin din România!

În dimineața zilei de ieri, în zona de intervenție indicată de autoritățile turce, salvatorii români au identificat o persoană conștientă, un adolescent de 16 ani, blocat sub dărâmături.

După mai multe ore de intervenție, în site-ul de acțiune al salvatorilor români, s-a înregistrat o replică cu magnitudinea de 4,2 grade pe scara Richter, fapt care a dus la modificări ale elementelor prăbușite, îngreunând astfel misiunea de salvare a adolescentului. 

S-a solicitat în sprijin un excavator pentru a susține partea superioară a construcției, iar echipa mixtă de sprijin a continuat misiunea de salvare, prin crearea unui tunel de acces la victimă, informeaza Antena 3.

Cu eforturi susținute și peste 20 ore de muncă continuă, echipa din România a reușit să-l salveze pe tânărul blocat sub dărâmături, acesta fiind conștient și cooperant. 

Pentru continuarea îngrijirilor medicale care se impun, acesta a fost predat echipajelor medicale.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-02-09



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE