2024-05-07 07:59

TRAGEDIE în Olt: patru persoane, găsite fără suflare în casă

 |  15:32
TRAGEDIE în Olt: patru persoane, găsite fără suflare în casă

Morți suspecte în județul Olt. Patru persoane, printre care și un copil, au fost găsite fără viață în casa lor din localitatea Bladovinești. Un vecin care nu a mai putut lua legătura cu ei a sunat la 112, iar, marți, cei trei adulți și minorul în vârstă de 13 ani au fost găsiți decedați de polițiști, informează Agerpres. Niciuna dintre victime nu avea semne de violență pe corp.

Victimele sunt bărbat şi o femeie în vârstă de 52 de ani, soț și soție, o altă femeie de 78 de ani, mama celei de 52 de ani, și un copil în vârstă de 13 ani, aflat în plasament.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Balş s-au deplasat la faţa locului. Cele patru cadavre nu prezentau urme vizibile de violenţă. Trupurile neînsufleţite au fost depuse la morgă în vederea efectuării necropsiei", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu, care a precizat că femeia de 52 de ani a fost găsită în baie, în timp ce celelalte victime erau în pat.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal și fac cercetări pentru a stabli în ce condiții au murit cele patru persoane.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-12-09



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE