2024-05-06 17:55

Teo Trandafir dezvăluie: Ce-și dorea să devină când era mică? Pentru cea mai lungă perioadă, m-am imaginat...

 |  13:00
Teo Trandafir dezvăluie: Ce-și dorea să devină când era mică? Pentru cea mai lungă perioadă, m-am imaginat...

Teo Trandafir, care ne atrage în fața televizoarelor în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 10.00, la emisiunea „Teo Show‟, de la Kanal D, a oferit în exclusivitate revistei „Click! pentru femei‟ un interviu proaspăt și captivant.

De la emisiunea „Teo Show‟, care se difuza în cursul săptămânii, ai trecut la formula de weekend. Cum a fost pentru tine această schimbare? Programul tău este mai lejer acum? 

Programul meu este același, pentru că formatul emisiunii este complet diferit, sunt mult mai multe subiecte ce sunt abordate în fiecare ediție și lucrăm minuțios. Programul întregii echipe a rămas, de altfel, același, lucrăm de luni până vineri. Din acest punct de vedere nu a fost nicio schimbare. Schimbarea a fost din punctul de vedere al abordării, al formatului. 

Ți-ai început cariera în anii ’90 și putem spune că le-ai încercat aproape pe toate – de la producătoare, prezentatoare de emisiuni TV și radio la actriță și deputat. Îți mai dorești să experimentezi lucruri noi? 

Depinde foarte mult de cum așează viața toate aceste lucruri. Stau și mă gândesc adesea că, în afară de televiziune și radio, nu știu să fac nimic altceva. Dar cred ca aș fi uimită să văd, odată pusă în fața faptului împlinit, câtă fantezie poate „isca‟ inconștientul meu. Dacă aș avea timp, posibilitate și spatiu, aș face un gen de podcast, dar ușor diferit. 

Mai ții minte ce îți doreai să fii când erai mică? 

Am dorit să fiu cam de toate, însă, pentru cea mai lungă perioadă, m-am imaginat medic, având în vedere că tata este medic. Văzusem acasă tot felul de lucruri, am locuit în dependințe ale spitalelor împreună cu părinții mei și știam fenomenul din interior. Eram familiarizată și cu terminologia și cu posibilități de tratament. Mi-ar fi plăcut să fac și farmacologie, pentru că sora mamei mele era farmacist.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-04-19



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE