2024-05-05 17:18

Surpriză pentru un gălățean: Covrigi cu VIERMI, într-un supermarket din oraș

 |  19:47
Surpriză pentru un gălățean: Covrigi cu VIERMI, într-un supermarket din oraș

Surpriză teribilă pentru un gălățean, care a cumpărat dintr-un supermarket o pungă cu covrigei. Când s-a uitat mai atent, punga era plină cu viermi. Inspectorii OPC au descoperit că nu era un caz singular. Mai multe loturi de covrigi erau periculoase pentru consum, la fel şi sute de kilograme de materii prime din fabrica unde erau produşi covrigii.

Un bărbat a dus o pungă de covrigi plină cu viermi chiar inspectorilor de la Protecția consumatorului. Imediat au început verificările.

”Sesizarea s-a confirmat, am găsit pe stoc, la magazin, pungi de covrigei din două loturi, care prezentau viermi în interiorul ambalajului. Am aplicat sancțiune atât la magazin, cât și la producător”, a anunțat Carmen Tudor - comisar șef OPC Galați, conform TVR.

În total, 400 de kilograme de materii prime, dar și finite, care nu erau conforme și ar fi putut pune în pericol sănătatea consumatorilor, au fost retrase.

Atât magazinul, cât și producătorul au fost amendați cu 5.000, respectiv 10.000 de lei.

În plus, fabrica unde erau produşi covrigii a fost închisă pentru 6 luni. Dacă neregulile vor fi remediate mai repede, proprietarul poate relua producţia mai devreme.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-10-13



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE