2024-05-03 00:08

Șeful Poștei Române despre voucherele sociale: ”Până acum NU am primit niciun card”

 |  17:39
Șeful Poștei Române despre voucherele sociale: ”Până acum NU am primit niciun card”

Poşta Română va distribui voucherele imediat ce le va primi, iar livrarea acestora se face la cost zero, a declarat, luni, directorul general al Companiei Naţionale "Poşta Română", Valentin Ştefan. "Până astăzi nu am primit niciun card", a precizat reprezentantul instituției.

"Poşta Română va distribui voucherele sociale de-ndată ce le va primi. Asta înseamnă că, până astăzi, nu am primit niciun card. Etapa în care ne-am asigurat că lista de beneficiari corespunde cu ce se întâmplă în realitate a fost depăşită. Am ajutat Ministerul Muncii şi alte instituţii ale statului să îşi actualizeze baza de date, astfel încât beneficiarii reali ai voucherelor să le şi primească. Noi livrăm undeva între 600.000 şi 800.000 de bucăţi în fiecare zi, deci pentru noi nu este o provocare să livrăm 3 milioane de carduri, le livrăm fără probleme, numai să ajungă. Capacitatea Poştei Române este să ducă un produs la fiecare persoană din România în fiecare zi. Indiferent dacă este în mediul urban sau într-o zonă mai greu accesibilă lucrul acesta nu o să fie o problemă pentru noi. Poşta Română livrează aceste vouchere la cost zero, nu vizăm profitabilitate, ci să ne asigurăm că nu ieşim în pierdere", a spus Valentin Ştefan, citat de Agerpres.

Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene (MIPE) a anunţat recent că procesul de emitere, distribuire şi încărcare a voucherelor sociale oferite prin programul guvernamental "Sprijin pentru România" va demara la 1 iunie.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-06-06



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE