2024-05-07 11:34

Se circulă în condiții de iarnă în Brașov și Harghita. Care este situația traficului rutier la ora 11.00?

 |  11:17
Se circulă în condiții de iarnă în Brașov și Harghita. Care este situația traficului rutier la ora 11.00?

Circulaţia rutieră se desfăşoară alternativ, marţi, pe DN 73A, între localităţile Râşnov şi Predeal, în judeţul Braşov, din cauza ninsorilor abundente, în timp ce pe DN 13A şi DN 15, în judeţul Harghita, au fost impuse restricţii pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone.

Ninge abundent și în zona montană a altor judeţe şi se intervine cu utilaje de deszăpezire.S-a impus restricţie de circulaţie pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone pentru DN 13A, între localităţile Miercurea Ciuc şi Căpâlniţa, judeţul Harghita, şi pentru DN 15, între localităţile Tulgheş şi Topliţa, judeţul Harghita.

Se circulă în condiţii de iarnă, dar nu sunt impuse restricţii de trafic, în zona montană a judeţelor Bacău, Bihor, Braşov, Covasna, Harghita, Neamţ, Prahova şi Vrancea. Acolo se acţionează cu utilaje pentru deszăpezire.

Pe DN7, tronsonul kilometric 216 (Călineşti) – 229 (Câineni), judeţul Vâlcea, sunt semnalate căderi de pietre de pe versanţi, nefiind înregistrate persoane rănite, ci doar pagube materiale. Traficul rutier se desfăşoară îngreunat. Acţionează echipaje CNAIR pentru curăţarea carosabilului.

Din cauza vântului puternic, au fost suspendate manevrele în porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud, Mangalia şi Midia.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-04-04

In legatura cu acest articol...

ANM a actualizat avertizările METEO. Cod portocaliu de VISCOL până miercuri după-amiază




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE