2021-06-17 19:43

Salvatorul n-a mai putut fi salvat!

 |  11:18
Salvatorul n-a mai putut fi salvat!

Un angajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea a decedat şi un copil de 10 ani a fost rănit sâmbătă dimineaţa în urma unui accident rutier produs la trecerea peste calea ferată la Şişcani – Adjud.

"În jurul orei 07,45, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Vrancea au fost solicitaţi să intervină la un accident produs la trecerea de cale ferată Şişcani-Adjud. Din nefericire, în urma impactului produs între un autoturism şi trenul InterRegio care circula pe ruta Paşcani-Adjud a rezultat decesul conducătorului auto şi rănirea unei minore în vârsta de aproximativ 10 ani", a precizat IPJ Vrancea.

La faţa locului au intervenit şi echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea. La momentul descarcerării, bărbatul în vârstă de 40 de ani nu mai prezenta semne vitale, iar copilul, care a suferit un traumatism toracic, a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea şi transportat la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Focşani.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor care au generat producerea accidentului feroviar.

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE