2024-05-19 11:53

Restricții de circulație cu ocazia repetițiilor pentru parada militară de Ziua Națională

 |  09:54
Restricții de circulație cu ocazia repetițiilor pentru parada militară de Ziua Națională

Cu ocazia organizării ceremoniei oficiale a Zilei Naţionale a României și a repetițiilor care vor avea loc pentru ceremonie, Brigada Rutieră a Capitalei va impune o serie de restricții traficului rutier în zilele de 28 noiembrie, respectiv 1 decembrie.

Pentru pregătirea Paradei Militare Naționale se va desfășura un antrenament general în ziua de 28.11.2021 (rezervă 29.11), între orele 08.00-15.00, în Piața Arcul de Triumf, când pe timpul intonării Imnului Național al României, se vor executa salve de artilerie.

Reamintim că organizarea ceremoniilor oficiale dedicate Zilei Naționale a României, este permisă prezența, în zona oficială, a cel mult 400 de persoane, iar în municipiile reședință de județ a cel mult 200 de persoane.

Astfel, de 1 Decembrie 2021, începând cu ora 11.00 se vor desfășura ceremonii militare dedicate aniversării Zilei Naționale a României:

-  începând cu ora 09.00, la Monumentul Ostașului Necunoscut (Parcul Carol I), ceremonie militară și religioasă de depunere de coroane și jerbe de flori;

-  începând cu ora 11.00, Piața Arcul de Triumf, Paradă Militară Națională;

-  între orele 19.00-22.00, solemnitatea retragerii cu torțe pe itinerarul: Palatul Cercului Militar Național, Calea Victoriei, Splaiul Independenței, B-dul Unirii, Bretea Parchet(sens opus), Piața Constituției, B-dul Libertății, B-dul Națiunilor Unite, Str. Bogdan Petriceicu Hașdeu, Splaiul Independenței, B-dul Eroii Sanitari, Str. Prof. Dr. Gheorghe Marinescu, Palatul Cotroceni, Șoseaua Cotroceni. B-dul Iuliu Maniu, B-dul General Vasile Milea, B-dul Timișoara, sediul Brigăzii 30 Gardă.

Deplasarea se va face exclusiv pe Banda I de circulație, pe sensul normal de mers (excepție făcând Breteaua Parchet).


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-28



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE