2022-01-29 00:34

Reacția premierului Ciucă, după ce o mașină de Poliție A SPULBERAT două fetițe în București

 |  20:03
Reacția premierului Ciucă, după ce o mașină de Poliție A SPULBERAT două fetițe în București

"Am aflat cu tristețe despre tragicul accident rutier în care o fetiță și-a pierdut viața, astăzi, în București, după ce a fost lovită de o mașină a Poliției", a scris Premierul Nicolae-Ionel Ciucă, joi seara, pe Facebook.

"Sunt consternat de moartea violentă a copilei și transmit condoleanțe familiei îndoliate", scrie Nicolae Ciucă.

"Am vorbit cu ministrul Sănătății și am încredere că medicii vor face tot ce e necesar pentru îngrijirea, în cele mai bune condiții, a celei de a doua fetițe, despre care am primit asigurări că este în afara oricărui pericol.

I-am cerut ministrului de Interne să se asigure că ancheta privind stabilirea responsabilității se derulează rapid.

Cei care reprezintă o autoritate publică, mai ales când poartă uniformă, sunt primii datori să protejeze cetățenii și să se asigure de respectarea legii", a mai transmis premierul.

Două fete au fost lovite de o maşină de Poliţie, astăzi, în urma unui grav accident rutier produs pe strada Laminorului din Sectorului 1 din Bucureşti.

Cele două copile au încercat să traverseze strada, moment în care au fost lovite în plin de o maşină de Poliţie, din cadrul Secţiei 5.

Poliţiştii aflaţi în maşină au cerut ajutorul medicilor, iar la locul accidentului s-au deplasat mai multe autospeciale ale SMURD şi ale Ambulanţei.

Una dintre fete a suferit rănit foarte grave în urma accidentului, iar medicii au început să o resusciteze.

Potrivit unor surse, după câteva zeci de minute, medicii au anunţat că fetiţa a murit. La locul accidentului au ajuns şi Trupele Speciale ale Poliţiei, pentru a preveni un conflict între oameni şi poliţişti.

Unul dintre martori a povestit, în exclusivitate pentru Antena 3, cum s-a produs tragedia.

"Am văzut, le-a lovit în plin. O fetiţă cu piciorul rupt, care a rămas pe trecere, şi alta care a fost aruncată 30 de metri. A început lumea să ţipe pentru că ambulanţa a venit greu. A venit o singură ambulanţă, apoi s-a sunat şi a venit şi o altă ambulanţă", a explicat martorul.

Poliţia Capitalei a explicat, într-o informare de preă, că poliţistul aflat la volanul maşinii conducea cu semnalele luminoase în funcţiune.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-01-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE