2024-05-04 18:05

Raed Arafat, MESAJ pentru cei care iau la mișto sistemul RO-ALERT

 |  19:33
Raed Arafat, MESAJ pentru cei care iau la mișto sistemul RO-ALERT

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, afirmă că s-au dat două mesaje RO-Alert în Bucureşti şi în Ilfov, pentru că avertizarea meteo a fost ridicată de la cod portocaliu la cod roşu. Arafat se ia și de “cârcotașii care comentează mesajele Ro-Alert”. Problema nu ar fi mesajele în sine Ro-Alert, chiar dacă vin însoțite sunet de îți stă inima-n loc, ci de faptul că ele vin cu mare întârziere, când pericolul iminent de multe ori a trecut.

”Azi s-au dat două mesaje RO-Alert pe Bucureşti şi Ilfov, iniţial fiind anunţat cod portocaliu care ulterior a fost ridicat la cod roşu. Până acum sunt peste 120 de solicitări de sprijin din partea populaţiei adresate pompierilor prin 112. Este posibil că numărul să crească. Cel mai important lucru este că nu avem victime”, a scris, marţi seară, pe Facebook, Raed Arafat. 

”Sunt mai multe străzi inundate, copaci căzuţi şi acoperişuri avariate, care puteau produce victime. Dacă o singură persoană a fost salvată de acest mesaj, înseamnă că sistemul RO-Alert şi-a făcut treaba”, a mai transmis Arafat.  

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-06-14

In legatura cu acest articol...

Zeci de TRENURI blocate în Gara de Nord și în jurul Capitalei. Sistemul de electricitate a căzut din cauza furtunii

Furtuna a făcut ravagii. Copaci căzuți în mai multe zone din Capitală




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE