2024-05-02 17:18

Prognoza METEO: Cum va fi vremea în următoarele zile

 |  22:36
Prognoza METEO: Cum va fi vremea în următoarele zile

În zilele următoarele, conform ANM, vremea va fi frumoasă și caldă, dar vineri, temperaturile scad. Începutul săptămânii viitoare aduce din nou vreme plăcută.

Prognoza meteo MIERCURI

ÎN ȚARĂ

Vremea va fi frumoasă și se va menține mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe parcursul zilei, în zona montană înaltă și în sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 grade pe litoral și 19 grade în nord-vest, iar cele minime, între -8 grade în estul Transilvaniei și 6…8 grade în dealurile Crișanei. Noaptea se va produce brumă, local în centrul țării și pe spații mici în rest.

BUCUREȘTI

Vremea va fi frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla moderat pe parcursul zilei și slab noaptea. Temperatura maximă va fi de 14…15 grade, iar cea minimă de 0…2 grade, mai scăzută în zona periurbană, spre -2 grade.

Prognoza meteo JOI

ÎN ȚARĂ

Vremea va fi predominant frumoasă şi în continuare mai caldă decât în mod obișnuit în ultima decadă a lunii martie în majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări temporare noaptea în regiunile estice și sud-estice unde vor fi condiții pentru precipitaţii slabe, trecătoare -mixte la munte şi mai ales sub formă de ploaie în zonele joase. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă și temporar în Moldova şi sud-vestul Olteniei. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 20 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 și 6 grade. La sfârşitul nopţii, izolat în nord-vest şi în centru, vor fi condiţii de brumă.

BUCUREȘTI

Vremea va fi predominant frumoasă şi va deveni mai caldă decât normal la această dată. Cerul va fi senin ziua și parţial noros noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 18…19 grade, iar cea minimă de 3…5 grade.

Prognoza meteo VINERI

ÎN ȚARĂ

Vremea se va răci în majoritatea regiunilor, mai accentuat în jumătatea de est, unde local valorile termice se vor situa sub cele normale în această perioadă. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 7…8 grade în Dobrogea şi în estul Transilvaniei şi 18 grade în vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 și 6 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane, spre -7 grade. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări temporare pe parcursul zilei în jumătatea de est a ţării unde pe spaţii mici se vor semnala precipitaţii slabe -mai ales ninsori şi lapoviţă la munte şi ploi în zonele joase. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale în prima parte a intervalului în zona montană înaltă, cu rafale de peste 80…90 km/h pe crestele Carpaţilor Meridionali, dar şi în estul, centrul şi sudul teritoriului, cu viteze ce vor depăşi izolat 50…60 km/h. La sfârşitul nopţii, pe suprafeţe mici, cu precădere în partea centrală a ţării, se va produce brumă, anunţă ANM.

BUCUREȘTI

Vremea se va răci accentuat, astfel că valorile termice vor fi apropiate de cele specifice perioadei. Cerul va fi temporar noros ziua, însă cu probabilitate redusă de ploaie, apoi va deveni variabil la senin. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 14 grade, iar cea minimă va fi de 0…1 grad, mai scăzută în zona periurbană.

Prognoza meteo SAMBATA

ÎN ȚARĂ

Valorile termice vor creşte în majoritatea zonelor, astfel că vremea va deveni uşor mai caldă decât în mod obişnuit la această dată în aproape toată ţara; temperaturile maxime se vor încadra în general între 11 şi 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 și 7 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare şi cu totul izolat precipitaţii slabe, mai ales la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, iar noaptea şi în nord-est.

BUCUREȘTI

Valorile termice vor creşte din nou şi se vor situa uşor peste cele normale, cu o maximă în jurul a 17 grade şi o minimă de 1…4 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Prognoza meteo DUMINICA, LUNI, MARTI

ÎN ȚARĂ

Vremea va fi mai caldă decât normal la sfârşitul lunii martie în cea mai mare parte a ţării, cu precădere în regiunile sudice. Va ploua pe spaţii restrânse, cu probabilitate mai mare în ultima zi în nordul teritoriului.

BUCUREȘTI

Vremea va fi predominant frumoasă şi caldă.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-03-22



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE