2024-05-05 22:17

Procurorul Niță din Constanța, al cărui fiu s-a sinucis recent, A ÎNCHIS o cherhana din Vadu. Ce s-a întâmplat

 |  10:10
Procurorul Niță din Constanța, al cărui fiu s-a sinucis recent, A ÎNCHIS o cherhana din Vadu. Ce s-a întâmplat

Cunoscutul procuror constănțean, Teodor Niță, a închis o cherhana din Vadu, după ce a trimis inspectorii ANPC în control. Astfel, procurorul al carui fiu s-a sinucis în luna noiembrie, a ajuns pe mâna medicilor după ce a mâncat la acea cherhana și a cerut un control al calității peștelui servit.

Restaurantul pescăresc Moessia din Vadu (comuna Corbu) a fost călcat de polițiști și de comisarii de la Protecția Consumatorului, care au descoperit pește, produse din pește și icre expirate de mai bine de jumătate de an.

În urma acestei acțiuni, CJPC a dispus închiderea temporară a unității și amendarea acesteia.

Teodor Niță, de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a luat masa, miercuri seară, la acest restaurant.

Potrivit unor surse citate de focuspress.ro, în bucataria restaurantului au fost găsite produse expirate de 6 luni, din timpul sezonului estival, dar și carcalaci și șobolani.

”În afară de o tonă și aproape 1oo kg de pește în afara datei durabilității minime de consum, nu s-a găsit niciun alt peste proaspăt, deci oricine ar fi ajuns astăzi să servească masa cu siguranță nu ar fi avut altceva de mâncat decât peste expirat. Din păcate și cu modificări organoleptice, putrezit, o igienă necorespunzătoare, nu se făcuse demult curățenie.

Întreaga activitate părea părăsită demult timp și nu în funcțiune, cum era. De la fire neizolate până la spații de refrigerare nesalubrizate de mult timp, cu rugină, murdărie veche, și blocul alimentar aflat într-o stare greu de imaginat, igrasie, mucegai, întreaga activitate din blocul alimentar este pusă sub semnul întrebării. 

Comisarii OPC au amendat restaurantul cu 1o.ooo de lei, l-au închis și au făcut plângere penala la Parchet”, a declarat directorul ANPC, Horia Constantinescu.

În urmă cu nici două saptamani, procurorul Nita si-a inmormantat fiul, dupa ce acesta si-a luat viata. Tânărul de 31 de ani şi-a luat viaţa după ce a intrat în apartamentul tatălui său şi a scos de acolo un pistol din cutia cu arme pe care acesta o deţinea. Motivul sinuciderii ar fi o veche decepţie în dragoste.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-12-02



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE