2024-04-26 10:14

Primarul unui SECTOR din Capitală caută polițiști locali. A dat anunț pe FACEBOOK

 |  16:30
Primarul unui SECTOR din Capitală caută polițiști locali. A dat anunț pe FACEBOOK

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, caută polițiști locali. Și nu oricum, ci prin intermediul paginii sale de Facebook, unde a postat un anunț de angajare. Edilul susține că și data trecută când s-au făcut angajări la Poliția locală a procedat la fel și s-a "bulucit" lumea pentru 14 posturi.

„Căutăm polițiști locali cu simțul răspunderii. Te vrem! Data trecută când am anunțat pe Facebook că se fac angajări la Poliţia Locală Sector 6 am avut o bază bună de selecție, am avut 80 de candidați pe 14 posturi. Acum am scos alte 20 de posturi la concurs, dar s-au înscris puțini. Termenul de depunere a dosarelor este săptămâna viitoare, pe 28 martie. Timp este”, a scris Ciprian Ciucu pe pagina de Facebook.

Primarul spune că la Poliția Locală Sector 6 concursul se organizează pe bune, iar salariul este atractiv.

„Veniți la concurs, anunțați-vă cunoștințele despre aceste concursuri pentru că sunt pe bune! Avem nevoie să reîmprospătăm Poliția Locală a Sectorului 6 și mă interesează un singur lucru: să avem resurse umane de calitate, cu care să facem treabă. Urmând o carieră în poliția locală aveți mai multe avantaje cum ar fi un salariu bun și accesul în funcția publică (deveniți funcționari publici). Eu cer doar seriozitate, asumare și responsabilitate în aplicarea legii”, a mai scris Ciucu.

Doritorii trebuie să știe că pe lângă proba scrisă, vor trebui să susțină și probe fizice.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-22



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE