2024-04-26 20:35

Plouă în stația de METROU Eroilor 1. Explicația Metrorex

 |  17:00
Plouă în stația de METROU Eroilor 1. Explicația Metrorex

Greu de crezut, dar plouă pe călătorii din stația de metrou Eroilor 1. Metrorex anunţă că, marţi, au apărut infiltraţii în zona staţiei cu pricina, însă circulaţia garniturilor nu a vut de suferit din această cauză.

”Metrorex informează că astăzi, 12.01.2021, în zona staţiei de metrou Eroilor 1 au apărut infiltraţii la peronul 2. Acestea sunt tratate conform procedurilor de întreţinere. Menţionăm că, reţeua de metrou construită, în special în albia râului Dâmboviţa, este peste 80% imersată. În acest sens, sunt stabilite procedurile de intervenţie, care presupun atât izolarea zonei, cât şi captarea şi evacuarea apelor provenite din infiltraţie. Având în vedere faptul că, în zonă se finalizează lucrările de amenjare şi extindere a peronului de la linia 2, precum şi corespondenţe cu Magistrala 5, intervenţia se va face şi cu personalul constructorului Magistralei 5, Asocierea Asocierea ASTALDI – FCC CONSTRUCCION – UTI–ACTIV GROUP”, a transmis, marţi, Metrorex.

Sursa citată a precizat că circulaţia trenurilor de metrou nu a fost afectată, iar siguranţa călătorilor nu a fost pusă în pericol în nicio secundă.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-12



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE