2024-04-26 12:15

Octavian Jurma cere LOCKDOWN TOTAL în România, soția lui organizează vacanțe EXOTICE

 |  10:24
Octavian Jurma cere LOCKDOWN TOTAL în România, soția lui organizează vacanțe EXOTICE

Octavian Jurma, biostatisticianul care militează pentru lockdown total în oraşele şi judeţele care au şi singur caz de COVID-19, dând modelul australian, promovează, pe aceeaşi pagină de Facebook, afacerea partenerei sale de viaţă, care duce grupuri de turişti, în Zanzibar sau Tanzania, relatează Adevărul.

Octavian Jurma, unul dintre cele mai mediatizate personaje din România când vorbim despre epidemia de coronavirus, este un miliant aprig al măsurilor restrictive, care cere lockdown şi acum, când spitalele COVID-19 sunt goale pe jumătate.

Doctorul Jurma se recomandă ca fiind un biostatistician şi, în ultimele luni, vorbeşte constant despre manipularea indicatorilor COVID-19 de către autorităţi.

Semnalele de alarmă trase constant de Octavian Jurma nu au fost luate în seamă şi de soţie, Monica, care, exact în această perioadă, duce românii peste mări şi ţări, în safari şi în excursii africane!

La finalul anului trecut, Octavian Jurma promova pe contul său de Facebook, acelaşi în care cere lockdown în România, pagina soţiei sale, Monica: „Din fericire pentru mine şi băieţii mei, soţia mea, Monica, echilibrează atmosfera din casă cu visele şi poveştile ei minunate din călătoriile pe care le organizează“.

Exact în aceste zile, când soţul Octavian avertizează pe pagina sa de Facebook că, în curând, România va fi lovită de noua tulpină din Africa de Sud, doamna Jurma se află în... Africa!

A pornit la drum, cu un grup de turişti, la finalul lunii ianuarie, promovându-şi excursia la TVR Timişoara! „Da, plec peste câteva zile în Africa şi o să vă ţin la curent cu detaliile călătoriei noastre - din exoticul Zanzibar şi până în Tanzania continentală, cu game drive-ul din Serengeti, Lake Manyara şi Ngorongoro. O fac cu mult drag, mai ales că mai organizăm o astfel de expediţie şi în vară - grupul este aproape format şi ştiu că ne urmăriţi cu bucuria anticipării propriei aventuri!“, e mesajul postat de Monica Jurma, pe 21 ianuarie.

Apoi, în următoarele postări ale doamnei Jurma, oamenii care, de la începutul pandemiei, au fost îndemnaţi de domnul Jurma să nu meargă nici până în Buşteni, au ocazia să vadă cum grupul de turişti condus de soţia biostatisticianului schimbă avioanele, din România până în Qatar, până în Zanzibar şi Tanzania, stând la poze de grup, fără mască, fără distanţare, savurând excursii şi safari exotice, mai scriu cei de la Adevărul.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-13



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE