2024-04-27 07:54

O profesoară de matematică, de 43 de ani, vindecată de COVID-19, s-a aruncat de la etaj

 |  18:15
O profesoară de matematică, de 43 de ani, vindecată de COVID-19, s-a aruncat de la etaj

O profesoră din Suceava a încercat să îşi ia viaţa la câteva ore după externarea din spital, unde fusese tratată de o formă uşoară de COVID-19.

Femeia de 43 de ani, profesoară de matematică, era singură acasă luni seară, în momentul în care a făcut gestul extrem. Copleşită de gânduri negre, s-a aruncat în gol de la etajul IV. Profesoara a fost găsită de sora ei, care a venit să vadă ce face pentru că nu răspundea la telefon.

În prezent, victima se află internată în Spitalul Suceava, cu fracturi costale, fractură de bazin şi fractură de coloană. A suferit o intervenţie chirurgicală, iar starea ei este deocamdată stabilă, scrie adevarul.ro.

Surse din anturajul femeiisusţin că aceasta suferea o formă severă de depresie, accentuată şi de plecarea soţului la muncă în străinătate.

În ultima perioadă, mai multe persoane diagnosticate cu COVID-19 au încercat să îşi ia viaţa.

Duminică după-amiaza, un angajat de la o ambulanţă privată din Teleorman, bolnav de COVID, s-a sinucis chiar în salonul în care era internat.

În noaptea de joi spre vineri, la Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu, un pacient COVID de 73 de ani s-a aruncat de pe ferastra salonului, de la etajul 1.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-20



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE