2024-04-26 20:42

O ceartă între părinți a dus la o BĂTAIE cu lemne și sticle

 |  21:35
O ceartă între părinți a dus la o BĂTAIE cu lemne și sticle

Scandalul a avut loc vineri după-amiază, în cartierul Radu de la Afumați din Ploiești între membrii a două familii care s-au arătat revoltate după ce un copil minor a început să înjure în stradă. De la câteva reproşuri, cearta a degenerat într-o bătaie ca în filme cu sticle şi lemne. Scandalagiii s-au potolit doar după ce au venit echipele de la Serviciul de Acțiuni Speciale. Nouă persoane, rănite cu cioburi de sticlă, au ajuns la spital.

Potrivit Biroului de Presă al Poliţiei Prahova, "la faţa locului au intervenit mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi precum şi luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Prahova, care au aplanat în scurt timp conflictul.

Din primele date, persoanele implicate s-au agresat reciproc, atat verbal cât şi fizic, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi”, se arată în comunicatul remis presei.

Mai mult, poliţiştii au identificat şi condus la sediul secţiei trei persoane care au participat la eveniment, iar alte nouă persoane rănite cu cioburi de sticlă au solicitat transportul la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

"Nu au răni grave, doar echimoze provocate de cioburi şi aşchii din lemn, folosite la bătaie, au precizat sursele citate.

Surse apropiate de anchetă au precizat că tot scandalul a izbucnit după ce un băiat (minor) a trecut prin fața unui magazin de cartier și i-a înjurat pe cei aflați acolo notează ziarulincomod.ro.

Cercetarile continuă iar scandalagii riscă să fie amendaţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violente şi distrugere.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-26



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE