2024-05-05 06:42

Noi restricţii înainte de REVELION. Au crescut cazurile de infectare cu COVID-19 în Suceava

 |  14:34
Noi restricţii înainte de REVELION. Au crescut cazurile de infectare cu COVID-19 în Suceava

Noi restricţii pentru patru localităţi din Suceava, cu o zi înainte de Anul nou, din cauza creşterii cazurilor de infectare cu coronavirus.

Restricţii vor fi în localitățile sucevene Fălticeni, Milișăuți, Horodnic de Jos, unde incidența cazurilor de COVID-19 a trecut de 1,5 la mia de locuitori, dar și în Pojorâta, unde incidența e de peste 3 la mie.

Decizia a fost luată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Suceava.

Astfel, la Pojorâta, începând din noaptea de joi spre vineri, de la ora 0.00, va fi interzisă activitatea cu publicul a cinematografelor, instituțiilor de spectacole și a restaurantelor și cafenelelor din interiorul clădirilor. 

De asemenea, activitatea teraselor este permisă, cu asigurarea unei distanțe de 2 metri între mese și așezarea a maximum 6 persoane la o masă, dacă sunt din familii diferite.

Aceleași măsuri sunt aplicate și în comuna Bălăceana, unde restricțiile sunt menținute pentru încă 14 zile, după ce incidența cazurilor de COVID a ajuns 3,37 la mia de locuitori.

De asemenea, potrivit deciziei CJSU Suceava, în orașele Fălticeni și Milișăuți, precum și în comuna Horodnic de Jos, unde incidența cazurilor a depășit 1,5 la mia de locuitori este permisă desfășurarea activității cinematografelor, instituțiilor de spectacole, a restaurantelor și cafenelelor din interior fără a se depăși 30% din capacitatea spațiului.

Aceleași măsuri vor fi menținute în localitatea Mitocu Dragomirnei.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-12-30



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE