2021-03-04 17:40

Nicușor Dan anunță: ”Echipe mobile vor măsura CALITATEA aerului”

 |  19:45
Nicușor Dan anunță: ”Echipe mobile vor măsura CALITATEA aerului”

Primarul General Nicușor Dan a anunțat miercuri, într-un mesaj publicat pe Facebook, semnarea unui protocol de colaborare între Primărie, Garda de Mediu și primăriile de sector, în baza căruia vor exista echipe mobile care vor măsura calitatea aerului din București.

„A fost agreat astăzi protocolul de colaborare dintre Primăria Capitalei, Garda de Mediu și primăriile de sector. Astfel, de la 1 februarie, în fiecare sector, vor funcționa echipe mixte formate din câte 4 comisari de la Garda de Mediu și 4 polițiști locali. Primăria Municipiului București va pune la dispoziția acestor echipe stația mobilă de măsurare a calității aerului. În două săptămâni evaluăm implementarea proiectului”, scrie edilul.

În ultima perioadă au fost raportate frecvent depășiri ale nivelului de particule în Capitală. În urmă cu o săptămână în centrul Capitalei, nivelul particulelor PM 2,5 era destul de ridicat, ajungând la 87, conform datelor publicate de o platformă independentă pentru măsurarea calității aerului.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE