2024-05-03 14:50

Nicușor Dan anunță amenajarea unui LOC de JOACĂ unic București

 |  16:17
Nicușor Dan anunță amenajarea unui LOC de JOACĂ unic București

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, luni, că în zilele următoare va fi demarată realizarea studiului de fezabilitate pentru amenajare a unui loc de joacă unic în Bucureşti, în zona de nord a parcului Regele Mihai I, fost Herăstrău, pe amplasamentul numit "La Rampe". Practic, se pare că va fi vorba de o reamenjare a locației, destinată fix pentru astfel de activități sportive, care intrase într-un vădit stadiu de degradare.

"Demarăm zilele următoare, prin ALPAB, realizarea studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiţii 'Parc freerun şi parkour pentru copii şi adolescenţi', unul din cele 4 proiecte câştigătoare în cadrul procesului de bugetare participativă din 2021. Proiectul presupune amenajarea unui loc de joacă unic în Bucureşti, cu o suprafaţă de 500 mp, în zona de nord a parcului Regele Mihai I, pe amplasamentul numit 'la Rampe'", a scris, pe Facebook,Nicușor Dan.

Edilul precizează că durata estimată a realizării studiului de fezabilitate este de 6 luni, iar valoarea contractului pentru realizarea acestuia este de 25.000 lei fără TVA. Valoarea totală a investiţiei este de aproximativ 500.000 lei cu TVA.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-06-13



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE