2024-04-26 12:54

Modificări pentru șoferii bucureșteni. Cum să evitați AMENZILE

 |  16:25
Modificări pentru șoferii bucureșteni. Cum să evitați AMENZILE

Începând cu 15 august, șoferii bucureșteni care vor parca în centrul orașului, în zonele deținute de municipalitate, și care nu vor achita taxa în momentul sosirii în parcare, vor plăti 200 de lei amendă, informează b365.ro.

În timpul verii au fost marcate locurile de parcare deținute de Primăria Capitalei care anunța, prin viceprimarul Stelian Bujduveanu, că va aplica o politică agresivă de taxare a parcării, ce va intra în vigoare de la jumătatea lunii august.

Amenda care va fi aplicată este de 200 lei / zi, iar imobilizarea autovehiculului prin blocarea roților se va face până la stingerea obligației de plată, anunță Compania Municipală Parking București S.A.

Tarifele de parcare sunt diferite în funcție de zonă. La kilometrul zero este cel mai scump, 10 lei/oră, în timp ce pentru zona 2 se va achita 2,5 lei/oră.

Pentru persoanele fizice, abonamentele lunare sunt cuprinse între 210 lei și 1.050 de lei, iar pentru persoanele juridice între 280 de lei 1.400 lei.

Taxele se vor putea achita prin aplicația parking București, prin SMS la numarul 7458 sau cash în toate parcările gestionate de Compania Municipala Parking Bucuresti S.A.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-08-02

In legatura cu acest articol...

CNAIR: Trei pasaje rutiere vor fi construite pe DN1

Când va fi gata linia de tren METROPOLITAN. Promisiunea primarului Nicușor Dan

Accident în România privind transportul de tancuri pentru Ucraina




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE