2024-04-27 01:58

Ministerul Sănătății, precizare importantă despre vaccinul AstraZeneca

 |  18:48
Ministerul Sănătății, precizare importantă despre vaccinul AstraZeneca

Ministerul Sănătăţii a transmis, luni, citând datele unor noi studii, că absolut toate persoanele care au primit vaccinul Oxford-AstraZeneca la nivel mondial nu au mai făcut forme grave de boală, nu au fost spitalizare şi nici nu au suferit decese cauzate de COVID-19. Vaccinarea cu serul produs de AstraZeneca, privit cu scepticism din cauza eficacității sale, a început luni în România.

”100% din persoanele ce au primit vaccinul Oxford-AstraZeneca au fost protejate de forme grave de boală, spitalizare şi decese cauzate de COVID-19, arată cea mai recentă analiză a studiilor clinice din Marea Britanie, Brazilia şi Africa de Sud”, a transmis, luni, Ministerul Sănătăţii. 

În studiile clinice care au evaluat vaccinul AstraZeneca, ”nici măcar o persoană din cele vaccinate nu a dezvoltat o formă gravă de COVID-19 sau care să necesite spitalizare”. 

“Vaccinul AstraZeneca reduce numărul îmbolnăvirilor grave cu COVID-19”, a declarat dr. Alejandro Cravioto, preşedintele grupului SAGE al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, citat de Ministerul Sănătăţii. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-15



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri



PUBLICITATE





PUBLICITATE