2024-04-27 02:10

Mama lui Robert Glință, FURIOASĂ din cauza lui Eduard Novak: ”Un ministru obscur cu o prestație neroadă”

 |  21:35
Mama lui Robert Glință, FURIOASĂ din cauza lui Eduard Novak: ”Un ministru obscur cu o prestație neroadă”

Ministrul Sportului, Eduard Novak a stârnit furia mamei marelui înotător român, Robert Glință. Irina Angelica Glință l-a numit „ministru obscur și total nepregătit” pe Novak, un om care, spune ea, „nu merită decât ocolit”.

Mama lui Robert Glință a făcut referire la primirea de care a avut parte delegația României pe Aeroportul Otopeni după Campionatul Mondial de Natație de la Budapesta.

În discursul susținut pe Otopeni, ministrul Eduard Novak l-a lăudat îndelung pe David Popovici, însă nu a spus niciun cuvânt despre Robert Glință care a obținut locul 5 între cei mai mari înotători ai lumii.

„La atât de multe materii au picat examenul oficialii MTS în episodul acestei primiri la aeroport încât pur și simplu mă dezic de ei! Nu mă reprezintă! Ei nu sunt România și poporul român!

Dumnealui, acest ministru obscur și total nepregătit (profesional, uman, diplomatic și mediatic), nu merită decât ocolit – cum ocolești chestia aia care stă în drum și te-ar putea accidenta sau murdări.

Nici energia, nici timpul și nici vorbele mele nu merită irosite pentru a-i comenta prestația neroadă etalată cu acest prilej”, a scris mama lui Robert Glință, pe Facebook, potrivit Digisport.ro.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-06-29



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE