2023-06-02 17:43

Cafenea Starbucks din Bucureşti, închisă temporar. Ce au găsit aici inspectorii ANPC?

 |  17:39
Cafenea Starbucks din Bucureşti, închisă temporar. Ce au găsit aici inspectorii ANPC?

Un magazin Starbucks din Capitală a fost închis temporar de către comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC). Aici s-au găsit mai multe nereguli.

În urma unei sesizări primite la Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor Municipiul Bucureşti (CPCMB), o echipă ANPC a verificat magazinul Starbucks, aparţinând operatorului economic Amrest Coffee SRL, situat în Bucureşti Mall, din Sectorul 3 al Capitalei.

“Cafea cu gust ciudat! Gust dat de indolenţă şi nepăsare! Aşteptări mari, rezultate mici!” – a declarat preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu.

Neregulile găsite în urma controlului au fost folosirea unor vitrine de vânzare asistată şi agregate frigorifice neigienizate, cu impurităţi în strat masiv, lichide scurse, gheaţă şi resturi alimentare, chedere depreciate, grătare cu urme de rugină; utilizarea la fabricarea sucului de portocale, a unor fructe având menţionat pe etichetă: "produs tratat cu imazalil", fără ca acestea să fie spălate în prealabil cu solvent pentru îndepărtarea substanţei; existenţa pavimentului neigienizat, cu plăci de gresie fisurată sau spartă.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE