2020-09-27 22:47

Ludovic Orban promite un nou AEROPORT în Bucureși. Unde se va construi

 |  21:41
Ludovic Orban promite un nou AEROPORT în Bucureși. Unde se va construi

Premierul Ludovic Orban a anunțat posibilitatea construirii unui nou aeroport în sudul Bucureștiului.

Orban a menţionat că "Bucureştiul trebuie reechilibrat, având nevoie de sprijin oferit şi de la nivel guvernamental".

"Sprijinul va fi oferit de la nivel guvernamental pentru această reechilibrare, pentru această ridicare a sudului, care este extrem de importantă pentru a creşte calitatea vieţii în zona de sud a Bucureştiului, în principal în Sectorul 4 - parc de investiţii, generarea unor zone care să permită cu adevărat dezvoltarea, construcţia autostrăzii care a început în sud, centura Bucureştiului (...). Nu în ultimul rând, un proiect care poate deveni posibil, al unui aeroport în sud, care să creeze un factor de dezvoltare important", a anunțat Orban, conform Agerpres.

Premierul Ludovic Orban a participat, marţi, la un eveniment electoral al PNL şi USR PLUS în Sectorul 4, ocazie cu care a afirmat că Delta Văcăreşti, cu ajutorul specialiştilor, poate deveni "o oază" şi un punct de atracţie în Bucureşti.

El a fost la Amfiteatrul din Parcul Tineretului, la lansarea programului de guvernare locală al Simonei Spătaru, candidatul susţinut de PNL şi USR PLUS la Primăria Sectorului 4.

"Abia aştept ca la Primăria Capitalei să ajungă echipa condusă de Nicuşor Dan şi la Sectorul 4 - echipa condusă de Simona Spătaru, pentru ca împreună să putem să transmitem terenul către Primăria Capitalei, astfel încât să fim siguri că acolo nu se vor construi blocuri sau alte năzdrăvănii care sunt în capul mafiei din spatele PSD, ci acolo va fi cu adevărat o oază şi un plămân verde al Bucureştiului şi un punct de atracţie pentru orice turist care vine în Bucureşti. Delta Văcăreşti este un loc în care sunt convins că printr-un concurs de proiecte, în care să chemăm arhitecţi peisagişti, chiar pe plan internaţional, să putem genera un proiect de senzaţie, care să devină un punct de atracţie în plus în Bucureşti", a declarat Orban.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


Autocar