2024-05-03 13:21

ÎPS Laurenţiu Streza A CERUT IERTARE credincioşilor: "Biserica este astăzi marginalizată, este HULITĂ”

 |  17:23
ÎPS Laurenţiu Streza A CERUT IERTARE credincioşilor: "Biserica este astăzi marginalizată, este HULITĂ”

Înaltul prelat al Ardealului, IPS Laurenţiu Streza şi-a cerut, duminică, iertare de la credincioşii care au participat la slujbă, afară, în frig, din cauza carantinei.

IPS Laurenţiu Streza, s-a arătat nemulţumit, duminică, la slujba de Sfântul Nicolae, din cauză că credincioşii au fost nevoiţi să aştepte afară, în frig, în condiţiile în care "catedrala poate cuprinde o mare mulţime de credincioşi, respectând întru totul distanţa”.

"Iubiti credincioşi, vă rugam să intraţi în biserică, respectând acele reguli, care sunt impuse, mai ales astăzi, în ziua de votare. Mergeţi pe rând, cu toţii, veniţi să primiţi sfintele taine.

V-am aşteptat aici, pentru ca să vă cerem iertare, pentru că a trebuit să staţi în frig, afară, deşi catedrala noastră poate să cuprindă o mare mulţime de credincioşi, respectând întru totul distanţa. Avem însa bucuria cea mare acestui îndoit praznic", a spus mitropolitul Ardealului, în predica de duminică.

ÎPS Laurenţiu Streza: "Biserica este astăzi marginalizată, este hulită, se porneşte o acţiune împotriva ei pe faţă”

Înaltul prelat a vorbit despre importanţa praznicului Sfantului Nicolae, despre care a precizat că : "Sfântul ierarh Nicolae ne arată cum trebuie să ne apărăm dreapta credinţă.

Biserica este astăzi marginalizată, este hulită, se porneşte o acţiune împotriva ei pe faţă. Nu mai recunoaşte nimeni nici Biblia, nici pe Hristos.

Vom auzi tot mai multe atacuri de acestea, dar avem însă certitudinea că aşa cum Dumnezeu l-a apărat pe Sfântul Ierarh Nicolae, ne va apăra şi pe noi”, a mai spus înaltul prelat ÎPS Laurenţiu Streza.

Despre pandemia cu COVID-19 ÎPS Laurenţiu Streza a spus că, "dacă biruim frica, biruim şi boala"


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-12-06



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE