2024-05-07 00:10

INCENDIU PIATRA NEAMȚ: 7 MORȚI, un medic are arsuri pe 80% din corp, iar altă persoană are șanse mici de supraviețuire

 |  20:18
INCENDIU PIATRA NEAMȚ: 7 MORȚI, un medic are arsuri pe 80% din corp, iar altă persoană are șanse mici de supraviețuire

IGSU vine cu noi informații despre starea de sănătate a victimelor de la Piatra Neamț.

„În urma incendiului, 7 persoane au decedat, una prezintă semne vitale slabe și una (medicul de gardă) prezintă arsuri de gradul II și III pe 80% din suprafața corporală.

Alți 8 pacienți, internați într-un salon alăturat, care au fost salvați, vor fi transportați la Spitalul Județean Iași.

1 ambulanță SMURD cu medic și 1 autospecială pentru transport victime multiple de la ISU Iași încep deplasarea către Piatra Neamț, pentru transportul victimelor către Spitalul Județean Iași”, a transmis în urmă cu puțin timp IGSU.

„Ce vă pot spune la acest moment este că șapte pacienți sunt decedați din Secția ATI, unul se află în stare critică și încă un cadru medical, care a încercat să salveze acest pacient, este în stare critică. Domnul director medical este deja la spital, eu sunt pe drum. (...) Vreau să îi asigur pe toți aparținătorii și pe ceilalți pacienți din spital că situația este sub control în celelalte secții. Incendiul este stins”, a spus și Lucian Micu, directorul Spitalului Județean Piatra Neamț.

Medicul, care era de gardă în momentul izbucnirii incendiului, este transportat spre Centrul de Mari Arși de la Iași. Acesta ar avea arsuri pe aproape tot corpul.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-11-14



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE