2024-05-03 09:00

Incendiu devastator la o mănăstire din Argeș

 |  12:09
Incendiu devastator la o mănăstire din Argeș

Un incendiu devastator s-a produs la câțiva metri de o mănăstire din județul Argeș. Zeci de pompieri au intervenit la fața locului și au reușit să oprească extinderea incendiului la lăcașul de cult și la celelalte clădiri din vecinătate. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost o defecțiune la sistemul de electricitate al construcției.

Pompierii intervin duminică la incendiul izbucnit la o anexă a unei mănăstiri din localitatea argeșeană Râncăciov, lângă Călinești. Flăcările au cuprins întreaga clădire de aproximativ 600 mp, unde era depozitată o cantitate mare de materiale combustibile, precum lemne de foc, peleți și carbine, potrivit antena3.ro.

Salvatorii au folosit apa din autocisterne, dar și două motopompe alimentate din două lacuri. Incendiul nu s-a extins la vecinătăți și nu au fost persoane care au avut nevoie de îngrijiri medicale de la paramedicii SMURD aflați la fața locului.

Se intervine și la această pentru stingerea focarelor ascunse. În total intervin cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-09-04



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE