2024-05-04 07:27

Guvernul face apel la calm și cumpătare: ”Nu este NICIO problemă de aprovizionare la acest moment”

 |  14:22
Guvernul face apel la calm și cumpătare: ”Nu este NICIO problemă de aprovizionare la acest moment”

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a făcut, sâmbătă, un apel către cetăţeni, îndemnându-i la responsabilitate şi să-şi gestioneze coşul zilnic "cu cumpătare", subliniind că, în acest moment, nu e există nicio problemă de aprovizionare.

"Fac un apel către cetăţeni să aibă o atitudine responsabilă şi să îşi gestioneze cu cumpătare consumul zilnic. Nu este nicio problemă de aprovizionare la acest moment în funcţionarea reţelelor de comercializare a unor astfel de produse", a declarat Cărbunaru, în cadrul unei conferinţe de presă, la finalul şedinţei de Guvern.

El a precizat că premierul Nicolae Ciucă a discutat, în cursul zilei, cu reprezentanţii retailerilor.

"Astăzi prim-ministrul Nicolae Ciucă a discutat cu reprezentanţii reţelelor marilor magazine . În acest sens se înscrie şi întâlnirea pe care ministrul Agriculturii o va avea mâine cu reprezentanţii reţelelor de retail şi cu producătorii de ulei din România pentru a asigura funcţionarea în regim optim a fluxului de aprovizionare pe acest circuit. De asemenea, structurile guvernamentale sunt în contact cu cei care sunt practic în această zonă de aprovizonare cu produse alimentare neperisabile cum este cazul uleiului. Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor a transmis un comunicat de presă în care a făcut un apel la calm şi dă asigurări că nu există probleme de aprovizionare cu astfel de produse", a afirmat Dan Cărbunaru. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-03-12

In legatura cu acest articol...

Paul Anghel, director ANPC: “Asistăm în aceste zile la acţiuni sau atitudini menite să iasă din sfera umanului”

Ministrul Agriculturii liniștește pe toată lumea: “Avem stocuri de ulei până la noua recoltă”

Autoritățile recomandă românilor să nu mai golească rafturile magazinelor




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE