2024-05-19 09:35

GESTUL lui Gigi Becali față de un om cu dizabilități, în curtea unei mănăstirii din București

 |  19:57
GESTUL lui Gigi Becali față de un om cu dizabilități, în curtea unei mănăstirii din București

Cunoscut pentru numeroasele acte de caritate, Gigi Becali a oferit enoriașilor de la Mănăstirea Radu Vodă din București o importanta lectie de viata, care a implicat un om cu dizabilitati.

Totul s-a întâmplat la Mănăstirea "Radu Vodă"  din Capitală, acolo unde credincioşii l-au cinstit pe Sfântul Ierarh Nectarie din Eghina, despre care cântările slujbei lui spun că "s-a arătat în vremurile din urmă prieten cu adevărat al virtuților".

Loial învățăturilor sfinte, Gigi Becali, aflat alături de credincioşi în curtea bisericii pentru a se închina la sfintele moaște, s-a dovedit un prieten de nădejde atunci când a fost abordat de un bărbat nevoiaș.

Mai exact, pentru că vremea a fost una extrem de capricioasă, cu ploaie semnificativă și temperaturi scăzute, Gigi Becali nu a stat pe gânduri şi a decis imediat să îi dea haina sa bărbatului, notează playsport.ro.

Spre uimirea celor prezenţi, omul de afaceri a fost surprins în timp ce îngenunchea în faţa acestuia pentru a-l încheia la geacă, apoi l-a îmbrățișat pentru a-l proteja de ploaie.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-09

GALERIE MEDIA




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE