2024-05-03 01:36

Fabrica de dulciuri Ferrero din Belgia a fost ÎNCHISĂ! Toate produsele KINDER sunt retrase de la vânzare

 |  18:04
Fabrica de dulciuri Ferrero din Belgia a fost ÎNCHISĂ! Toate produsele KINDER sunt retrase de la vânzare

Producătorul italian de dulciuri Ferrero oprește producţia la fabrica din Arlon (Belgia) şi va rechema toate produsele fabricate la această unitate din cauza tot mai multor suspiciuni privind o epidemie de salmonella, scrie Agerpres. Sunt vizate produsele Kinder Surprise, Kinder Mini Eggs, Kinder Surprise Maxi şi Schoko-Bons. Totodată, și distribuitorilor li s-a cerut retragerea produselor din magazine.

"Agenţia Federală pentru Siguranţă Alimentară (Afsca) din Belgia a retras vineri autorizaţia fabricii Ferrero din Arlon. Întreaga gamă de produse Kinder de la această unitate este retrasă de la comercializare, indiferent de data la care au fost produse", au informat autorităţile belgiene, care acuză Ferrero că nu a prezentat suficiente informaţii în timpul investigaţiei.

Fabrica din Arlon nu va fi redeschisă până când nu vor fi îndeplinite toate cerinţele privind securitatea alimentară, a precizat Afsca.

Centrul European pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor (ECDC) anunţase miercuri că împreună cu Autoritatea Europeană pentru Siguranţa Alimentară (EFSA) investighează zeci de cazuri de infecţie cu salmonella care au legătură cu consumul de produse de ciocolată în cel puţin nouă state europene.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-04-08

In legatura cu acest articol...

Supermarketul Auchan RETRAGE de la vânzare mai multe sortimente de ciocolată Kinder

ALERTĂ. Citrice retrase de la comercializare la Metro. Produse Kinder cu suspiciune de salmonella la Auchan

Kinder provoacă HAOS în Europa. Zeci de tone de ciocolată au fost retrase din magazine




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE